Måleriarbeten av högsta kvalitet

Vi har en lång och en bred erfarenhet av måleriyrket. Vi accepterar så väl små som stora uppdrag inom målning. Bland de tjänster vi erbjuder finns målning, renovering och tapetsering. Vi vänder oss till företag så väl som privatpersoner. Det kan gälla stora projekt som är över flera år med ett målarteam så väl som mindre projekt där en av våra målare utför målningen under en dag.

Vårt primära mål är att du som kund har ett behov som vi kan uppfylla. Du ska kunna få största kundnytta till minsta pris hos oss. Detta är något vi har haft som koncept under en lång tid och våra kunder har kommit att uppskatta det. Det har även gjort att vårt företag har kunnat blomstra på ett bra sätt.

Vi är en seriös målerifirma och det visar vi gärna. Vi vill gärna vara bland de allra bästa målerifirmorna i Göteborg. Så rekommendera oss gärna till andra som har behov av ett måleri i Göteborg.

Hos oss jobbar det flera duktiga målare, alla med en lång erfarenhet och en kärlek till måleri. De levererar alltid toppresultat och är exakt vad vi på SD Clean’ representerar. De kan alla det mesta om måleri, men vi har även de målare som riktat in sig och blivit experter inom vissa områden. Hos oss hittar du målare Göteborg som kan göra det jobb du behöver. Det oavsett om det handlar om tapetsering, målning eller fönsterrenovering.

Vi på SD Clean vet hur mycket det betyder att kunna lämna en del av projektet i andras händer, och vi hjälper dig mer än gärna!